มีข้อผิดพลาด
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder newstudent/2 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

• JFolder: :files: Path is not a folder. Path: C:\inetpub\vhosts\donschool.ac.th\httpdocs\images\newstudent\2
แจ้งให้ทราบ
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/newstudent/2

รับโล่เกียรติยศ รางวัลชมเชย วันคล้ายวันสถาปนายุวกาชาดไทย ประจำปี 2560

31 มกราคม 2560 นางสาวพรปะภา  บุตรทอง นักเรียนชั้นมัธยมศึกษาปีที่ 3/3 โรงเรียนดอนเมืองทหารอากาศบำรุง ได้รับโล่เกียรติยศ  รางวัลชมเชย  ระดับมัธยมศึกษา โดยมีครูปัญญา จันทรวงษ์ และครูวิราวรรณ เพ็ชรนาวา เป็นครูผู้ดูแล ในกิจกรรมประกวดการวาดภาพระบายสี  เนื่องในวันคล้ายวันสถาปนายุวกาชาดไทย ประจำปี 2560 ณ สนามศุภชลาศัย  สนามกีฬาแห่งชาติ  กรุงเทพมหานคร เมื่อวันที่ 27 มกราคม 2560 ที่ผ่านมา
{gallery}newstudent/2{/gallery}